Wednesday, November 12, 2014

0 Asia Pacific Entrepreneur Excellence Award

AHB di Asia Pacific Entrepreneur Excellence Award 2014


Asia Herbal Biotech SB salah satu syarikat terpilih yang layak menerima anugerah di Asia Pacific Entrepreneur Excellence Award kali ke 13 tahun 2014. Dua Anugerah utama berjaya dimiliki oleh AHB iaitu Excellence Brand & Excellence Product.

Selain Malaysia, Majlis Anugerah tahunan ini turut disertai oleh usahawan daripada negara-negara Asia dan Eropah yang lain.

Penasihat Korporat AHB iaitu YAM Dato Seri Tengku Baharuddin Ibni AlMarhum Sultan Mahmud AlMuktafi Billah Shah telah menjadi tetamu DiRaja pada majlis yang gilang gemilang ini.YAM Dato Seri Tengku Baharuddin Ibni AlMarhum Sultan Mahmud AlMuktafi Billah Shah menjadi tetamu utama DiRaja pada majlis ini.
Hubungi Kami

Powered byEMF Free Form Builder

Blogroll

PERHATIAN: Ini adalah laman web peribadi. Tiada kaitan dengan Syarikat MLM yang disertai. Tujuan laman web ini disediakan adalah bagi membantu ahli-ahli yang berdaftar di bawah Akademi Jutawan BiGroup untuk membuat promosi menaja ahli-ahli yang baru. Promosi boleh dilakukan secara online dan juga offline serta terpulang kepada kreativiti anda.Laman web rasmi syarikat adalah di http://www.ahb2u.com

 

Cordyceps4u Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates